Det siger  andre om Levende Farver

 

Da vi skulle bygge vores drømmehus…

“Da vi skulle bygge vores drømmehus, var det meget vigtigt med det rigtige indeklima. Jeg har engang haft lidt psoriasis og er derfor meget opmærksom på at bo rigtigt.

Ville undgå at bo i en plastikpose

Normalt trives jeg bedst i utætte gamle huse. Jeg gjorde alt for at undgå at bo i en plastikpose, som 95 % af alt nybyggeri faktisk er. Valget faldt på træfiberisolering og papir dampspærre, som er en diffusionsåben konstruktion. For ikke at ødelægge det hele med plastikmaling, fandt jeg frem til Levende Farver.

Lerets gode egenskaber

At male med Levende Farver var for os som at slå to fluer med et smæk, da vi ellers ville have lagt et lerlag på væggene, for at give huset en absorberbar overflade.

Men med Levende Farvers lerbaserede vægmaling får du denne effekt, da det faktisk er nok med 1mm ler, der er i malingen. Sikke en lettelse ikke at skulle trække ler op på væggene og vi er superglade for resultatet.

Ikke dyrere end en god plastikmaling

Den lerbaserede maling er et mirakel i sig selv, dækker fantastisk, lugter ikke, kan ånde, rigtig godt for øjet, meget smukke farver og så er det ikke dyrere en en “god” plastikmaling.”

Christian Tast og Marie Lind Skalbjerg

 

Jeg har kun godt at sige om malingen

” Den er let at reparere og kan bruges til loft. Det har i øvrigt en god hæftning på ting der har limfarve på, det behøver man ikke vaske helt så meget ned som normalt.

Imponerende hvor godt den dækker

Og så synes jeg også det er imponerende hvor meget den dækker. Og det er så dejligt at der intet er i der kan genere, den lugter ikke eller noget. Foran mit komfur har jeg ikke brugt fliser, kun maling (Marmorhvid). Jeg har altid et glas med lidt af malingen stående, og så frisker jeg op engang imellem. Nemmere kan det ikke være.

Og så er det let at gøre pensler rent – vi dovne har jo mange lyksaligheder… ”

Nanna, Haveengageret, medlem af Frøsamlerne

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty