Handels- og leveringsbetingelser

 

Salgs- og leveringsbetingelser

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde og:
Levende Farver
Åndbar Aps
Gl. Århusvej 45
8732 Hovedgård
Tlf. 29794042
e-mail: kontakt@levendefarver.dk
CVR: 40019553

 

Pris og betaling

I Levende Farvers Webhandel har du mulighed for at betale med MobilePay, Dankort, eDankort, Visa-Dankort  Visa Elektron, og Master Card.
Der opkræves ikke gebyr.
Betaling gennemføres først når ordren er afsendt.
Alle priser i Levende Farvers Webhandel – på webadressen levendefarver.dk er i DKK inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.
Der leveres kun til Danmark og som udgangspunkt ikke til Grønland og Færøerne.

 

Leveringstidspunkt og transport

Alle bestillinger sendes med Post Danmark eller anden fragtmand, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Levende Farvers e-butik.
Dette betyder at varerne normalt afsendes indenfor 72 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 2-4 hverdage.
Hvis din bestilling er udsolgt i vores lager, bestiller vi varen hos vores leverandør i Tyskland, som sender direkte til din adresse med DHL, som normalt leverer indenfor 3-4 hverdage.

I vintermåneder kan der være dage med frost, hvor vi ikke kan sende malingen, da der er risiko for at malingen kan blive frostskadet.
Oplyste leveringstidspunkter er vejledende og kan således fraviges. Vejledende leveringstidspunkt fremgår i ordrebekræftelsen, som modtages via email.

 

Fragt

Fragtprisen (inkl. moms) for din bestilling vil fremgå separat på ordren.

For større forsendelser (typisk over 80 kg) sendes til gældende fragtpriser, som du kan få oplyst på mail: kontakt@levendefarver.dk

 

Returnering af produkter

Der er 14 dages retur/fortrydelsesret på uåbnede spande. Varen skal returneres i original emballage.
Udgiften i forbindelse med returnering betales af dig som kunde.  Vi modtager ikke returvarer, der er sendt pr. efterkrav.
Tonede varer tages ikke retur, da disse er lavet specielt til dig.

Returadressen er:
Levende Farver
Gl. Århusvej 45
8732 Hovedgård
Ved tilbagebetaling af penge skal vi bruge følgende oplysninger:
Bankens navn
Registreringsnr.
Kontonummer
Vi tilbagebetaler pengene samme dag, vi modtager varerne.

 

Om forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl, prisfejl, prisstigninger, force majeure, udsolgte eller udgåede varer samt leveringssvigt fra vores leverandører.

 

Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Levende Farver. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Levende Farver Webhandel, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.
Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Levende Farver Webhandel. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret.
For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Levende Farver Webhandel har stillet dig i udsigt.

 

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: kontakt@levendefarver.dk.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty