Økologisk? Miljøvenlig?
Bæredygtig? Allergivenlig?

 

Økologisk maling

Det kan være svært at finde rundt i junglen af grønne produkter og klimavenlige malinger. Øko-mærket gives fx ikke til malinger, så hvilke malinger er økologiske malinger ?

Vores maling er mærket med EU’s Blomst, den bedste garanti for at malingen er blandt de mest miljø- og sundhedsvenlige på markedet.

Under Teknisk Om Malingen kan du læse mere om hvad malingen består af.

 

Bæredygtig maling

Vores maling er produceret med det formål at være 100% bæredygtig og uden risiko for forbruger og miljø i alle 4 led:

  • I produktionsfasen
  • Ved påføring af malingen
  • I brugsfasen, for dem der bor i rummet bagefter
  • Under bortskaffelsen

 

Ingen afgasninger

Levende Farvers lerbaserede maling er testet i Tyskland og certificeret helt fri for skadelige stoffer i form af afgasning eller emissioner. En test fra Fraunhofer Institut i Tyskland viser at selv et stykke fyrretræ afgiver flere VOC end vores maling.

 

Klimavenlig maling

Man kan komme til at gøre klimaet en bjørnetjeneste ved at insistere på naturprodukter. Citrusolie er naturlig, men bliver ofte produceret i monokulturer i Brasilien, hvor der før var regnskov, og det er jo ikke ligefrem anbefalelsesværdigt.

Vores bindemiddel er fremstillet syntetisk, på en klimavenlig måde, uden ovennævnte slagside.

 

Allergivenlig maling

I de lande hvor vores lermaling sælges er det kendt at astmatikere og personer med psoriasis føler sig godt tilpas i rum malet med en allergivenlig lermaling. Det skyldes dels den gode luftfugtighed i rum med ler, men også det forhold at ler indeholder negative ioner. Derfor er vi meget interesserede i at få tilbagemeldinger fra folk med hudlidelser og astma, der har anvendt vores allergivenlige malinger.

Malingen er desuden 100 % lugtfri, hvilket også kan være rart at vide for nogle allergikere.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty