Marmor maling- Et bæredygtigt alternativ

Marmor maling skaber en særlig æstetik

Med denne kvalitetsmaling får du en helt særlig hvid, – En unik marmorhvid; meget hvid, meget mat – og lysende. Det skyldes at en af komponenterne i Marmorhvid er marmor.  

 

Marmorbaseret maling er bæredygtigt, og giver slidstyrke og dækkeevne

Marmormelet giver malingen en usædvanlig slidstyrke samt en særligt god dækkeevne og hermed placerer Marmorhvid med højeste vægtfylde på markedet. Malingen er et kvalitetsprodukt og fremstillet bæredygtigt.

Unik bæredygtig økologisk kvalitetsmaling

Marmor malingen har så god en dækkeevne at den, i hjemlandet Tyskland, er navngivet herefter – Doppeltdecker – den dækker dobbelt.

Marmorhvid kvalitetsmaling dækker 99,4%, så en gang maling er ofte nok. Faktisk anbefaler vi vore kunder at blande 5-10% vand i, alt efter til hvilket formål malingen skal bruges(Dette gør vi også gerne hvis det ønskes, og blander og levere malingen efter kundens ønske!)

 Malingen er utrolig slidstærk og hæfter på alt, med undtagelse af silikone og glas. Malingen er vaskbar og kan bruges til vådrum.

Godkendt til al indendørs brug.
_____________________________________________
(Husk at vores Marmor maling kan fås i alle 170 farver)

Marmorhvid giver en meget ren og klar hvid.
Vægmaling (Marmorbaseret) kan fås i 3 standard udgaver, der hver er lidt hvidere end den anden.

0%

5%(dobbeltdecker)

10%

0% er den vi har som udgangs punkt. Den naturlige pigmenteret marmor(og andre ting i malingen) som er rigtig smuk for sig selv. Dette betyder der ikke er puttet noget i malingen for at gøre den hvid. Vi bruger i alle vore malinger titandioxid som det hvide pigment.

 Dernæst har vi dobbeltdeckeren, som der er ca 5% hvid i, samt nogle få andre pigmenter for at den får så samme farve som vores mont blanc 017, som er den almindelige hvide farve vi har.

Der er også 10% som er det vi vil kalde kridhvid. Dette indbære 10% hvid pigment, som sammen med den naturlige hvide fra marmoren giver en ultra smuk lysende hvid overflade.

Med basis af marmorflager skaber Marmorhvid en unik og meget ren hvid interiørmaling. Giver fornemmelsen af luft og rene linjer i rummet. Lyset arbejder smukt og levende på denne matte, kridhvide overflade.

 

Fordelene ved bæredygtig marmor maling.

Marmoret giver en ekstra vægtfylde, dækkeevne og styrke. Interiørmaling velegnet også til vådrum, da den er vaskbar.

Lugtfri
Åndbar
Skurebestandig og vaskbar
Utrolig stor dækkeevne

Velegnet til badeværelse, køkken, vådrum m.m.

Marmorhvid er en diffusionsåben / åndbar maling, og samtidig meget vaskbar og slidstærk. Den er ideel til rum med meget slid – over køkkenvask, i kontor, institution eller entré. Marmorhvid er en åndbar maling der forhindrer skimmel og kondens, en fordel i bruseniche, i kælder, over håndvask eller i ældre byggeri eller i dårligt isolerede huse.
Miljøvenlig maling

Marmorhvid er en miljøvenlig maling, fremstillet med omtanke for natur og mennesker under hele produktets kredsløb. Brug af konserveringsmiddel er holdt på et absolut minimum.

Rækkeevne: 8-10 m2 pr. liter

Overflade: Helmat, Glans 0 (ingen lak).

Sammensætning: Vand, marmorflager, kridt, hvid lim, cellulose, titandioxid, fosfat, natriumsalt, 0,1% syntetisk konserveringsmiddel. Uden opløsningsmidler.

Type: Vandbaseret

Mal-Kode: 00-1