Hvide vægge giver fornemmelsen af rene linjer, luft og afklarethed


Marmor maling skaber en særlig æstetik

Med denne kvalitetsmaling får du en helt særlig hvid, – En unik marmorhvid; meget hvid, meget mat – og lysende. Det skyldes at en af komponenterne i Marmorhvid er marmor.  

 

Marmorbaseret maling giver slidstyrke og dækkeevne

(fås i alle farver)
Marmormelet giver malingen en usædvanlig slidstyrke samt en særligt god dækkeevne og hermed placerer Marmorhvid med højeste vægtfylde på markedet. Malingen er et kvalitetsprodukt og fremstillet bæredygtigt.

 

Unik kvalitetsmaling

Marmor maling har så god en dækkeevne at den, i hjemlandet Tyskland, er navngivet herefter – Doppeltdecker – den dækker dobbelt.

Marmorhvid kvalitetsmaling dækker 99,4%, så en gang maling er ofte nok. Malingen er utrolig slidstærk og hæfter på alt, med undtagelse af silikone og glas. Malingen er vaskbar og kan bruges til vådrum.

Godkendt til al indendørs brug.
_____________________________________________
(Husk at vores Marmor maling kan fås i alle 165 farver)

Marmorhvid giver en meget ren og klar hvid.
Vægmaling (Marmorbaseret)

Med basis af marmorflager skaber Marmorhvid en unik og meget ren hvid interiørmaling. Giver fornemmelsen af luft og rene linjer i rummet. Lyset arbejder smukt og levende på denne matte, kridhvide overflade.

Marmoret giver en ekstra vægtfylde, dækkeevne og styrke. Interiørmaling velegnet også til vådrum, da den er vaskbar.

Lugtfri
Åndbar
Skurebestandig og vaskbar
Utrolig stor dækkeevne

Velegnet til badeværelse, køkken, vådrum m.m.

Marmorhvid er en diffusionsåben / åndbar maling, og samtidig meget vaskbar og slidstærk. Den er ideel til rum med meget slid – over køkkenvask, i kontor, institution eller entré. Marmorhvid er en åndbar maling der forhindrer skimmel og kondens, en fordel i bruseniche, i kælder, over håndvask eller i ældre byggeri eller i dårligt isolerede huse.
Miljøvenlig maling

Marmorhvid er en miljøvenlig maling, fremstillet med omtanke for natur og mennesker under hele produktets kredsløb. Brug af konserveringsmiddel er holdt på et absolut minimum.

Rækkeevne: 8-10 m2 pr. liter

Overflade: Helmat, Glans 0 (ingen lak).

Sammensætning: Vand, marmorflager, kridt, hvid lim, cellulose, titandioxid, fosfat, natriumsalt, 0,1% syntetisk konserveringsmiddel. Uden opløsningsmidler.

Type: Vandbaseret

Mal-Kode: 00-1

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty