Marmorbaserede Vægmalinger

Vi forhandler 3 typer vægmalinger på marmorbasis: Dobbeltdækker og Tophvid som begge er hvide væg- og loftsmalinger, samt Marmormaling (Valioso) som fås i de samme 180 farver som lermalingen.

Dobbeltdækker

Med denne maling får du en helt særlig hvid, meget mat – og alligevel lysende. Det skyldes indholdet af marmor i malingen. Giver fornemmelsen af luft og rene linjer i rummet. Lyset arbejder smukt og levende på denne overflade.

Vores Dobbeltdækker har en stor dækkeevne, som navnet antyder (8-10m2/l) , og er en robust, slidstærk og vaskbar maling. Den er diffusionsåben og fugtighedsregulerende og bidrager til et sundt indeklima. Antistatisk og næsten dråbe- og sprøjtefri ved påføring.

Tophvid

Tophvid er en god og prisbillig marmormaling som er særdeles velegnet som loftsmaling, eller hvis du skal friske dine hvide vægge op.

Malingen er diffusionsåben og fugtighedsregulerende og bidrager til et sundt indeklima. Den er antistatisk, dækkende og næsten dråbe og sprøjtefri ved påføring. 

Tophvid fås kun i kridhvid.

Dækkeevne ca 8m2/l

 

 

Marmormaling Valioso

Fås i 180 smukke farver


Marmormelet giver malingen en usædvanlig slidstyrke samt en særligt god dækkeevne.

Valioso marmormaling er tildelt Eu's økolabel for sin gode kvalitet og miljøvenlighed.

 

Unik kvalitetsmaling

 

Vores marmorbaserede vægmaling dækker godt, så en gang maling er ofte nok. Malingen egner sig som dækkende og fyldende maling til puds og andre mineralske overflader f.eks beton, lerpuds, og kalkcement eller gipspuds samt til tørre, sugende og fedtfri underlag som tapet, træ, gipsplader og hæftende maling.

Godkendt til al indendørs brug.

Lugtfri
Åndbar
Stor dækkeevne

Vores marmorbaserede vægmaling er en diffusionsåben/åndbar maling, og samtidig meget slidstærk.

Marmormalingen  forhindrer skimmel og kondens.
 

Marmormaling er en miljøvenlig maling, fremstillet med omtanke for natur og mennesker under hele produktets kredsløb. Brug af konserveringsmiddel er holdt på et absolut minimum.

 

Rækkeevne: 6-8 m2 pr. liter

Overflade: Helmat, Glans 0 .

Sammensætning: Vand, marmorflager, kridt, hvid lim, cellulose, titandioxid, fosfat, natriumsalt, 0,1% syntetisk konserveringsmiddel. Uden opløsningsmidler.

Type: Vandbaseret

Mal-Kode: 00-1