Om os

Teglværket er et helt særligt sted

Hver dag kigger vi ud over den gamle lergrav, som nu er blevet til en smuk sø. Og det er jo lidt en pudsighed at det gamle teglværk nu igen beskæftiger sig med ler.

Den grønne farvehandel

Levende Farver er en grøn farvehandel på nettet som formidler miljø- og indeklimavenlige kvalitetsmalinger i en smuk palette. Malingerne er baseret på naturens råmaterialer: Ler og marmor.

Lerbaseret maling 126 udvalgte farver

Med den grønne farvehandel på nettet, Levendefarver.dk har den lerbaserede malings smukke farver fået deres eget univers. Det er vores intention at farverne her bedre kan komme til deres ret, og at det vil være nemmere for alle interesserede at finde mere information om malingen og om ler generelt.

Teglværket

Levende Farver bor på Teglværket, et gammelt teglværk i Østjylland, som nu forhandler bæredygtige byggematerialer, herunder:

Lerpuds, lerspartel og lerbyggeplader 

Den maling man kan købe igennem Levende Farvers grønne farvehandel, sælger vi også under det tyske navn, Volvox, i vores netbutik Volvox-Danmark, en mere arkitektrettet og byggefaglig hjemmeside.

Dækkede første gang…

Vi opdagede malingen hos vores nabo, – Hun stod og malede en mørkegrøn væg hvid, og malingen dækkede første gang. Da vi fandt ud af at den også var miljøvenlig, havde vi fundet vores maling.

Ecotec Naturmaling

Vi fik kontakt med fremstilleren Ecotec Naturmaling i Tyskland og her åbnede der sig en helt ny verden med en rigdom af produkter indenfor bæredygtige byggematerialer, f.eks. Lehmorange, en lerbyggeplade med indbygget vægvarme, lerpuds og –spartler, samt lerbyggeplader fra Cleboo.