Handels- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde og:

Levende Farver
Volvox-Danmark
/v. Jens Aksel Pedersen
Gl. Århusvej 45
8732 Hovedgård

Tlf. (+45) 75 66 20 15
e-mail: kontakt@levendefarver.dk

CVR: 133 445 82

 

Pris og betaling

I Levende Farvers Webhandel har du mulighed for at betale med Dankort, eDankort, Visa-Dankort  Visa Elektron, Master Card og Maestro.

Der opkræves ikke gebyr.

Alle priser i Levende Farvers Webhandel – på web-adressen levendefarver.dk  er i DKK inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.

Der leveres kun til Danmark og som udgangspunkt ikke til Grønland og Færøerne.

 

Leveringstidspunkt og transport

Alle bestillinger sendes med Post Danmark eller anden fragtmand, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Levende Farvers e-butik.
Dette betyder at varerne sendes indenfor 72 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 3 dage.

I vintermånederne, sender vi dog ikke maling af sted om fredagen, da der er risiko for at malingen kan blive frostskadet i løbet af weekenden.

Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges. Vejledende leveringstidspunkt fremgår i ordrebekræftelsen, som modtages via email.

 

Fragt

Til det brofaste Danmark:

For farveprøver og farvekort, der kan sendes som brev tillægges henholdsvis 40,00 DKK og 25,00 DKK til dækning af fragtudgifter.

For pakker op til 30 kg tillægges 99,00 DKK til dækning af fragtudgifter.

Du betaler kun fragt for den dyreste enhed.

Til udland og ikke brofaste danske øer leveres til gældende  fragtpriser, som du kan få oplyst på mail: kontakt@levendefarver.dk

 

Returnering af produkter

Der er 14 dages retur/fortrydelsesret på ubrugte varer. Varen skal returneres i original emballage.

Udgiften i forbindelse med returnering betales af dig som kunde.  Vi modtager ikke returvarer, der er sendt pr. efterkrav.

Tonede varer tages ikke retur, da disse er lavet specielt til dig.

 

Returadressen er:

Levende Farver
Gl. Århusvej 45
8732 Hovedgård

Ved tilbagebetaling af penge skal vi bruge følgende oplysninger:

  • Bankens navn
  • Registreringsnr.
  • Kontonummer

Vi tilbagebetaler pengene samme dag, vi modtager varerne.

 

Om forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl, prisfejl, prisstigninger, force majeure, udsolgte eller udgåede varer samt leveringssvigt fra vores leverandører.

 

Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Levende Farver. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Levende Farver Webhandel, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Levende Farver Webhandel. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret.

For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Levende Farver Webhandel har stillet dig i udsigt.

 

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: kontakt@levendefarver.dk.